Choď na obsah Choď na menu
 


4. 10. 2012

IZABELA II V tieni Notre-Dame, Ikar, 2012

 

IZABELA II V TIENI NOTRE-DAME

Bratislava 4. októbra 2012 – Po prvom úspešnom románe Izabela. Láskou spútaní napísala Eva Šranková pokračovanie. Príbeh šľachtičnej, odhodlanej bojovať s osudom, je určený každému, kto má rád hrdosť, česť a európske dejiny. Pre milovníkov historických romancí je tu Izabela II V tieni Notre-Dame z obdobia rokov 1439 – 1454.

 

izabela-ii.jpgVzrušujúci príbeh pestrého života krásnej Izabely sa odohráva v stredovekom Francúzsku a čarovnej Florencii, vrcholí a rozuzľuje sa v Paríži. Nájde Izabela de Vosges stratenú lásku, unikne nástrahám svojich nepriateľov, získa si milosť Karola VII., o ktorú ju pripravila Agnes Sorelová, či nastane ďalší obrat v jej živote a pocíti radosť v náručí iného muža? Alebo sa jej krížová cesta nikdy neskončí... V románe plnom lásky, zrady a nenávisti prichádza hlavná hrdinka na to, že iba vášeň pre vzťah nestačí. Pochopí konečne, že bez odpustenia obyčajné ľudské šťastie nikdy nenájde?

Eva Ava Šranková sa narodila v ohnivom znamení. Priznáva, že je poverčivá, ale neverí, že piatok trinásteho prináša smolu. V tento deň sa totiž narodila a je presvedčená, že pre ňu je to šťastný dátum. Rodáčka z Nitry je vyštudovaná chemička. Píše poéziu a prózu, ale najbližší vzťah má k dejinám... Verí v čestnosť, priateľstvo, silu osobnosti a večnú lásku muža a ženy.

Titul Izabela II V tieni Notre-Dame vychádza na 192 stranách.

 

zdroj: http://www.buxcafe.sk/tlacove-spravy/izabela-ii-v-tieni-notre-dame.html

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.